سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مرجع دانلود فایل
   مشخصات مدیر وبلاگ
 
    آمارو اطلاعات

بازدید امروز : 87
بازدید دیروز : 127
کل بازدید : 591866
کل یادداشتها ها : 11642

طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
نوشته شده در تاریخ 95/11/29 ساعت 6:34 ع توسط حشمت


دیودهای نورانی چگونه کار می کنند
دسته بندی برق،الکترونیک،مخابرات
بازدید ها 2
فرمت فایل doc
حجم فایل 12 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 11
دیودهای نورانی چگونه کار می کنند

فروشنده فایل

کد کاربری 1079
کاربر

دیودهای نورانی چگونه کار می کنند؟

دیودهای نورانی که به آنها دیودها نیز گفته می شود و در دنیای الکترونیک به این نام شناخته می شوند کابرد زیادی دارند. آنها برای اهداف گوناگون در لوازم و تجهیزات مختلف بکار گرفته می شوند. آنها برای پالسهای ساعت دیجیتال digital clocks ، انتقال اطلاعات و سیگنالها از کنترلهای راه دور و روشن کردن فضای ساعت استفاده می شوند. آنها را بصورت مجموعه ای (به تعداد زیاد) می توان در برخی تلویزیونها (jumbo TV) و چراغهای راهنمایی رانندگی یافت. اصولاً LED ها، لامپهایی هستند که براحتی در مدار الکترونیکی قابل نصب هستند. برخلاف لامپهای متداول دیگر دارای رشته های نازک و مارپیچ نیستند. آنها در حین کار تولید گرمای زیاد نمی کنند. این دیودها بر اثر عبور الکترونها از ماده نیمه هادی نورافشانی می کنند، انواع کنونی آن به اندازه یک ترانزیستور استاندارد است.

در این مقاله اصول ساده عملکرد این دیود توضیح داده می شود و برخی اصول مربوط به نورافشانی و فرآیند ایجاد شده در حین روشن شدن آن تشریح شده اند.

یک دیود چیست؟

دیود ساده ترین نوع یک قطعه نیمه هادی است. در بیان متداول، نیمه هادی، ماده ای است که توانایی عبور جریانهای گوناگون را دارد. اکثر نیمه هادیها دارای خاصیت هدایت ضعیف هستند و این ویژگی بدلیل وجود ناخالصی در آنها ایجاد شده است. فرآیند افزودن ناخالصی به ماده را doping می نامند. در مورد LED ها، داده های نوعاً آلومینیم، گالیم و آرشیک است. تمام آنها دارای مقادیری ناخالصی بوده، محدوده و فضای اتمی آنها در کنار هم قرار دارند و هیچ الکترون آزادی برای عبور جریان الکتریکی از آنها جدا نمی شود. در اینگونه مواد، توازن و تعادل اتمی بر هم خورده و سبب جابجایی الکترونها یا حفره ها می شوند. این امر سبب می شود که خاصیت هدایت آنها افزایش پیدا کند. یک نیمه هادی با الکترونهای اضافی (بیشتر)، داده نوع N نامیده می شود و دارای ذرات با بار حتمی زیاد است. در ماده نوع N الکترونهای آزاد بصورت بار منفی آزادانه به طرف فضای مثبت حرکت می کنند. یک نیمه هادی با حفره های زیاد، نیمه هادی نوع P نامیده می شود. در این ماده ذرات دارای بار مثبت زیادی هستند. الکترونها در این حالت می توانند از یک حفره به حفره دیگر پرش کنند و سبب شود که فضای منفی به طرف فضای مثبت






نوشته شده در تاریخ 95/11/29 ساعت 6:33 ع توسط حشمت


رباتیک
دسته بندی برق،الکترونیک،مخابرات
بازدید ها 2
فرمت فایل doc
حجم فایل 4043 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 54
رباتیک

فروشنده فایل

کد کاربری 1079
کاربر

 






نوشته شده در تاریخ 95/11/29 ساعت 6:32 ع توسط حشمت


رگولاتور
دسته بندی فنی و مهندسی
بازدید ها 2
فرمت فایل doc
حجم فایل 66 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 14
رگولاتور

فروشنده فایل

کد کاربری 1079
کاربر

مقدمه :

با پیشرفت الکترونیک و ایجاد حوزه های تخصصی ، نیاز به قطعات الکترونیکی و سریع بیشتر و بیشتر شد و رگولاتورها هم ، چون به عنوان منابع تأمین انرژی و توان دستگاهها و وسایل دیگر استفاده می شدند از اهمیت خاصی برخوردار شدند .

در حدود 35 سال قبل با پیشرفتی که در زمینه منابع تغذیه صورت گرفت ، رگولاتورهای سوئیچینگ پا به عرصه وجود گذاشتند و به تدریج جهت روبرو شدن با نیازهای مختلف تکامل یافتند که امروزه اینگونه منابع پیشرفت بسزایی را در صنعت الکترونیک داشته اند .

در پروژه حاضر سعی شده که انواع رگولاتورهای سوئیچینگ و مختصری درباره ی روش کاری آنها و بررسی و تفصیل رگولاتور نوع Buck (Step-down) بپردازیم .

در فصل اول از پروژه حاضر ، ابتدا توضیح مختصری درباره رگولاتورهای خطی ، مزایا و معایب آنها آورده شده است و سپس مزایا و معایب رگولاتورهای سوئیچینگ را بررسی کرده ایم و در پایان فصل نیز دو نوع کلی رگولاتور سوئیچینگ را توضیح داده ایم .

در فصل دوم عوامل مؤثر در انتخاب آرایش مناسب و همچنین انواع رگولاتورها از لحاظ ، با و بدون ترانسفورماتور بیان شده و در پایان نیز رگولاتور نوع Buck را به طور مفصل تحلیل کرده ایم .

در فصل سوم ، به تفصیل و تحلیل و روش های محاسبه ی اجزاء تشکیل د






نوشته شده در تاریخ 95/11/29 ساعت 6:31 ع توسط حشمت


رگولاسیون و حفاظت بار در منابع سوئیچینگ
دسته بندی برق،الکترونیک،مخابرات
بازدید ها 2
فرمت فایل doc
حجم فایل 307 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 7
رگولاسیون  و حفاظت بار در منابع سوئیچینگ

فروشنده فایل

کد کاربری 1079
کاربر

رگولاسیون






نوشته شده در تاریخ 95/11/29 ساعت 6:31 ع توسط حشمت


رله و سکسیونر
دسته بندی فنی و مهندسی
بازدید ها 0
فرمت فایل doc
حجم فایل 13 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 37
رله و سکسیونر

فروشنده فایل

کد کاربری 1079
کاربر

رله های حفاظت خط

1ـ رله دیستانس اولیه ، ساخت آلمان B.B.C دارای سه زون

2ـ رله رکلوزتیک ( دوباره وصل کن ) ، ساخت آلمان B.B.C

3ـ رله جریان زیاد ، ساخت آلمان B.B.C

 








طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ